Maler

Har du brug for en maler? (3 måder til at finde den rette)

Har du brug for en maler til at male dine vægte, lofter, facade eller noget helt fjerde? Så er du landet på den rette side. Vi har på denne side svaret på de allermest essentielle spørgsmål, inden du finder den rette maler til din opgave. Derudover har vi også fundet 3 måder, som du kan bruge til at den rette maler til dit formål. 

På denne side kommer vi ind på hvilke opgaver en maler kan udføre, hvordan du finder den bedste maler, hvor meget en maler koster i timen, samt om det er en mulighed at bruge håndværkerfradraget til maler arbejde. 

Hvilke opgaver kan en maler udføre?

En maler kan udføre mange forskellige opgaver. Det kan være lige fra simple opgaver som at male en væg til mere kompliceret opgaver. Vi har nedenunder lavet nogle billeder med de forskellige opgaver en maler kan udføre. Denne liste er selvfølgelig ikke udtømmende, men vi håber alligevel den kan give et indblik i hvilke typer af opgaver en maler kan udføre. 

Maling af vægge og lofter

Maling af facader og træværk

Opspartling af vægge

Slibning og rensning af overflader

Opsætning af stuk og rosetter

Tapetsering

Hvordan finder du den bedste maler?

Det kan for nogle være en besværlig og træls opgave at finde en god maler. Men sådan behøver det ikke at være. Vi har nedenunder beskrevet tre tilgange til at finde den bedste maler til dit formål. 

Metode 1 – Find en selv

Google er din bedste ven, når du selv skal ud og finde en Maler. Ofte er det ret nemt at google efter malere i ens område. Vi vil anbefale at kontakte flere forskellige malere i området, for at være sikker på at du får et godt tilbud til en god pris. 

Metode 2 – Benyt 3byggetilbud

Hvis du ikke selv har lyst til at ringe til flere forskellige maler firmaer, så kan du benytte 3byggetilbud. Helt uforpligtende og gratis tager 3byggetilbud kontakt til malere firmaer i dit område, og fremlægger til sidst så 3 tilbud til dig. Herefter kan du selv vælge hvilken maler, du vil have til at male dit projekt. 

Så hvis du er en travl person eller bare ikke gider at bruge flere timer på at finde frem til tilbud fra forskellige maler firmaer, vil vi anbefale at bruge 3byggetilbud. Ved at trykke på den orange knap, vil du blive ført ind på deres hjemmeside. Hvor du skal beskrive hvad du har brug for at få malet, og så vil 3byggetilbud inden længe kontakte dig. 

Metode 3 – Benyt PinPloy

Den sidste metode er at benytte PinPloy. PinPloy er en relativ ny platform, hvor at du kan beskrive dit maler projekt. Inden længe vil du modtage tilbud fra både private handymens og større virksomheder. Det er også en rigtig god måde at gøre processen med at finde en maler, mindre komplekst. 

Hvad koster en maler?

Prisen på en maler kan variere meget. Det afhænger ofte af størrelsen af det der skal males, hvor hurtig man har behov for at det bliver malet, samt hvilket materiale der skal males. 

Dog når man snakker prisen på en maler, er der to forskellige tommelfingerregler. Den første omhandler timeprisen for en maler. Her siger man ofte at en maler koster mellem 250-450 kroner i timen. 

Den anden tommelfingerregel omhandler antal m2 der skal males. Hvis der både skal males væg og lofte, vil prislejet være mellem 100-200 kroner pr. m2. 

Kan man trække maler arbejde fra i skat?

Håndværkerfradraget blev afskaffet d.1 April 2022. Og med afskaffelsen af håndværkerfradraget, er det ikke længere muligt at trække maler arbejde fra i skat. Det eneste fradrag, der stadig eksisterer er servicefradraget, men herunder indgår maler arbejde ikke. 

Malere i hele Danmark

Vi har lavet mere specifikke guides til flere byer i Danmark. Hvor vi blandt andet har lavet en liste med de bedste lokale malerfirmaer. Vi forsøger hele tiden at lave flere af disse guides. Så hvis du er fra en af disse byer, kan du bruge linket nedenunder.