Vinduespudser

Har du brug for en Vinduespudser? (3 måder til at finde den rette)

Har du brug for en vinduespudser til at pudse dine vinduer? Så er du landet på den rette side. Vi har svaret på de allermest essentielle spørgsmål, som der kan være inden du vælger at kontakte en vinduespudser. 

Vi vil blandt andet komme ind på hvilke opgaver en vinduespudser kan udføre, hvor meget en vinduespudser koster, om det er muligt at trække vinduespudsning fra i skat, samt hvordan du finder den bedste vinduespudser til dig, uanset om det er dit private hjem eller din butik, samt om det skal være indvendig eller/og udvendig vinduespudsning.

Hvilke opgaver kan en vinduespudser udføre?

En vinduespudser kan udføre flere forskellige opgaver, lige fra simpel indvendig/udvendig vinduespudsning af private hjem til mere kompliceret vinduespudsning på højhuse. Vi har derfor lavet nogle billeder nedenunder med opgaver som en vinduespudser kan udføre. Denne liste er ikke udtømmende, men alligevel håber vi at den kan skabe en indsigt ind i, hvilke former for opgaver en vinduespudser kan varetage. 

Opgave

Opgave

Opgave

Hvordan finder du den bedste vinduespudser?

Det kan for mange være en frustrerende oplevelse at finde en god vinduespudser. Det behøver det dog ikke at være. Vi har nedenunder beskrevet tre forskellige tilgange til at finde den bedste vinduespudser til din opgave. 

Metode 1 – Find en selv

Det er faktisk ret nemt at finde en vinduespudser selv. Til denne opgave er Google din bedste ven. Det eneste du skal gøre er at google “vinduespuder” + den by du bor i, f.eks. vinduespudser Middelfart. Herefter vil der komme mange resultater med vinduespudsere i Middelfart. Herefter kan du kontakte de virksomheder og forhøre, hvor meget det vil koste at få pudset dine vinduer. 

Metode 2 – Benyt 3byggetilbud

Hvis du er en travl person eller bare ikke har lyst til at bruge en masse tid på at kontakte flere forskellige vinduespudser virksomheder, så kan du i stedet bruge 3ByggeTilbuds service. 3ByggeTilbud kontakter vinduespudser virksomhederne for dig. Herefter kontakter de dig med 3 tilbud fra vinduespudserne. 

Det eneste som du skal gøre er at trykke på den orange knap nedenunder, der vil føre dig ind på 3byggetilbuds hjemmeside. Her skal du beskrive din vinduespudseropgave og inden for få dage vil du blive kontaktet af 3byggetilbud med 3 tilbud fra vinduespudsere i dit område. 

Metode 3 – Benyt PinPloy

Den sidste metode er at bruge PinPloy. PinPloy er en platform, hvor at man kan ligge håndværksmæssige opgaver op, såsom vinduespudsning. Herefter vil både private handymens, samt større virksomheder kunne sende et tilbud på din opgave. 

Generelt anbefaler vi kune PinPloy til mindre projekter, hvorfor at det er perfekt til vinduespudsning. Her kan du nemlig møde meget små virksomheder og privatpersoner, som ofte er lidt billigere end de store vinduespudser virksomheder. 

Hvad koster en vinduespudser?

Prisen på en vinduespudser kan variere meget. Det afhænger ofte af omfanget af opgaven, erfaringen af vinduespudseren, samt om det er en lille eller stor vinduespudser virksomhed. 

Generelt arbejder man dog med en tommelfingerregel, der siger …

Kan man trække vinduespudsning fra i skat?

JA! Dette er stadig muligt at trække vinduespudsning fra i skat. For selvom at håndværkerfradraget blev afskaffet d.1 April 2022, så er servicefradraget stadigvæk aktivt.

Servicefradraget dækker nogle få udvalgte serviceydelser, hvor at det er muligt at få afdrag på op til 6.400 kroner pr. person i 2022. Du skal være opmærksom på at man kun kan få servicefradraget på selve arbejdslønnen og ikke for de materialer, der er blevet brugt. Dette er dog også normalt irrelevante, når det omhandler vinduespudsning.

En af de serviceydelser som indgår i servicefradraget er vinduespudsning. Og som det fremgår at SKATs egen hjemmeside, som kan servicefradraget benyttes til både indvendig og udvendig vinduepudsning.

Du kan læse mere om dette inde på SKATs egen hjemmeside via dette link.