Maler på Tåsinge

Her kan du finde malerfirmaer på Tåsinge og vejledende priser.

Du kan også helt uforpligtende få 3 tilbud på din maleropgave.

Hvordan finder du den bedste Maler på Tåsinge?

Vi har nedenunder beskrevet 3 metoder til at finde den bedste maler på. For mange kan det være en frustrerende opgave at finde den rette maler til dit malerprojekt, men sådan behøver det ikke at være. 

Metode 1 – Find en selv

Den første metode burde du kende selv. Man behøver ikke en eller anden smart service til at finde en maler i ens lokalområde. Det nemmeste du kan gøre er at søge på “Maler på Tåsinge” og så vil der komme flere lokale malerfirmaer op.

Dem kan du så kontakte en efter en og indhente tilbud fra dem på dit malerprojekt. Dette er ganske enkelt og relativt nemt. Den største ulempe er dog at du kan ende ud med at bruge en del tid og kræfter på det. 

Metode 2 – Benyt 3byggetilbud

Hvis du ikke har lyst til at bruge en masse tid og kræfter på at finde en maler, så kan du benytte 3byggetilbud. 3byggetilbud er en service, som indhenter 3 tilbud til dig. Det eneste du skal gøre er at trykke på den orange knap nedenunder. Herefter skal du beskrive din maleropgave og inden for får dage, vil du blive kontaktet med 3 tilbud. 

At få de 3 tilbud er helt uforpligtende og gratis, samt så sparer du en masse tid i forhold til hvis du selv skulle finde og kontakte malerfirmaerne. 

Metode 3 – Benyt PinPloy

Den tredje mulighed og den sidste som vi vil dække er at benytte platformen PinPloy. 

PinPloy er en platform, der samler både private handymens og større virksomheder. Det eneste du skal gøre er at beskrive din maleropgave og så vil både privat personer + virksomheder kunne give dig et tilbud. 

PinPloy er en rigtig god mulighed, hvis du har et mindre projekt, da det ofte er muligt at få et billigere tilbud fra privat personer. Ofte så har privat personer ikke lige så meget erfaring, som ansatte i virksomheder. Af den grund vil vi ikke anbefale det til større projekter. 

Malerfirmaer på Tåsinge

Vi har ikke kunne finde nogle maler virksomheder, som har base på Tåsinge. Der har tidligere været virksomheden “JSP Maleren”, men denne er midlertidligt lukket. 

Af denne årsag, har vi i stedet fundet 6 malerfirmaer, som alle har base i Svendborg, men som også udføre maleropgaver på Tåsinge. 

Malerfirma Brdr. Folkmann

24 45 43 02

Ørbækvej 102A

Malermester Flemming Larsen

31 12 39 79

Vejstrupvej 13, 5882 Vejstrup

Molanders Malerfirma

42 46 60 61

Porthusvej 121, 5700 Svendborg

Jes Clausen Malerfirma

40 15 39 62

Rytterhavn 22A, 5700 Svendborg

Svendborg Malerfirma

23 61 38 29

Møllergade 70, 5700 Svendborg

Linda’s Malerfirma

22 77 91 48

Tværvej 27B, 5700 Svendborg

Hvad koster en maler på Tåsinge?

Prisen på en maler på Tåsinge kan variere meget. De vigtigste faktorer der afgører prisen er:

 • Omfanget af maleropgaven (F.eks. antal kvm).
 • Hvad der skal males? (Vægge, lofter, facader, trapper osv.)
 • Hvor meget transport tid har maleren til og fra arbejdet? (Dette er en af grundene til at det er bedst at benytte en lokal maler)
 • Hvilke materialer der skal bruges til maleropgaven.

Dog er der generelt to metoder, man kan bruge til at få en ide om prisen på en maler på Tåsinge.

Den første metode siger at en maler på Tåsinge koster mellem 100-200 kroner pr. kvm der skal males. Prisen vil ligge i det leje, hvis du kun skal have malet vægge og lofter. 

Den anden metode siger at en maler på Tåsinge koster mellem 200-400 kroner i timen for deres arbejde. 

Hvilke opgaver kan en maler på Tåsinge udføre?

En maler kan udføre mange forskellige typer af opgaver. Nedenunder har vi forsøgt at lave en udtømmende liste af alt, som en maler laver. Du skal dog være opmærksom på at hvis du kontakter en maler, kan der være nogle opgaver som lige præcis den maler ikke kan/vil udføre.

 • Maling af facader og træværk
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af døre
 • Maling af gulve
 • Maling af dørkarme
 • Maling af vinduer
 • Maling af trapper
 • Opsætning af Filt
 • Tapetsering
 • Opsætning af stuk og rosetter
 • Opspartling af vægge
 • Slibning og rensning af overflader