Maler i Svendborg

Her kan du finde malerfirmaer i Svendborg og vejledende priser.

Du kan også helt uforpligtende få 3 tilbud på din maleropgave.

Hvordan finder du en god Maler i Svendborg?

For mange kan det være en træls opgave, at skulle finde en god maler til ens hjem, men sådan behøver det ikke at være. Vi har nedenunder beskrevet tre nemme tilgange til at finde den bedste maler i Svendborg til dit malerprojekt. 

Metode 1 – Kontakt malerfirmaer selv

Den første metode er helt klart den mest tidskrævende. 

Det er en metode du kender i forvejen, men alligevel har vi prøvet at hjælpe lidt. Du kan nemlig selv let kontakte forskellige malerfirmaer og høre hvor meget det vil koste at få løst din maleropgave. Vi har nedenunder lavet en liste med 6 malerfirmaer i Svendborg, samt deres kontaktoplysninger. På den måde kan du nemt kontakte malerfirmaerne selv. 

Metode 2 – Benyt 3byggetilbud

Hvis du ikke har lyst til at bruge tid på at kontakte malerfirmaerne selv, kan du benytte 3byggetilbuds service. 3byggetilbud tilbyder at kontakte malerfirmaer i Svendborg for dig, og de gør det endda helt uforpligtende og gratis. Når de har indhentet tilbud fra de forskellige malerfirmaer, vil de kontakte dig og give dig 3 tilbud på dit malerprojekt. 

Det eneste du skal gøre er at trykke på den orange knap nedenunder, der vil føre dig ind på 3byggetilbuds hjemmeside. Her skal du beskrive din maleropgave og inden længe vil du blive kontaktet, med de 3 tilbud af 3byggetilbud. 

Metode 3 – Benyt PinPloy

Den sidste metode er at benytte PinPloy. PinPloy er en platform hvor der findes alle slags håndværkere. Platformen fungerer ved at du laver en beskrivelse af din opgave. Herefter kan både private handymens og større virksomheder give et tilbud på din opgave. Til sidst kan du så vælge hvilken person eller virksomhed, der skal udføre din opgave. 

Dog anbefaler vi kun PinPloy til mindre opgaver, det skyldes at der er rigtige mange privat personer, som ikke har den samme erfaring, som ansatte ved en større virksomhed. Men til små projekter kan du ofte få en god pris fra de private handymens. 

Malerfirmaer i Svendborg

Som sagt ovenover så har vi nedenunder fremskaffet kontaktoplysninger på 6 af de bedste malerfirmaer, der er i Svendborg. Så du let kan kontakte de forskellige malerfirmaer og indhente tilbud på din maleropgave. 

Linda’s Malerfirma

22 77 91 48

Tværvej 27B, 5700 Svendborg

Svendborg Malerfirma

23 61 38 29

Møllergade 70, 5700 Svendborg

Faaborg Malerfirma ApS

93 40 40 94

Odensevej 199, 5600 Faaborg

Brdr. Folkmann

24 45 43 02

Ørbækvej 102A, 5700 Svendborg

Molanders Malerfirma

42 46 60 61

Porthusvej 121, 5700 Svendborg

Fynske Farver

72 14 88 80

Havnegade 2, 5700 Svendborg

Hvilken maler i Svendborg er den bedste?

Det kan være svært at kåre en maler, som den bedste. Det skyldes blandt andet at det er subjektivt og der vil være mange faktorer som kan indgå i beslutningen. Alligevel har vi gjort forsøget. 

Vi har valgt at kigge på malerfirmaernes anmeldelser på Google, samt på hjemmesiden (Anmeld-håndværker), hvor man kan anmelde håndværkere, herunder malere. Vi synes at disse to score giver det bedste indblik i hvordan tidligere kunder af malerfirmaerne, har oplevet samarbejdet med malerne. 

Derfor har vi fundet frem til de to score og lavet en samlet score. Ud fra dette kan vi se hvilken malerfirma er blevet bedst bedømt af deres kunder.  

Bedste Maler i Svendborg:

Malerfirma Google Score Anmeld-Håndværker Score Samlet Score
Faaborg Malerfirma ApS
5 / 5
4,8 / 5
9,8 / 10
Molanders Malerfirma
4,0 / 5
4,8 / 5
8,8 / 10
Linda's Malerfirma
4,1 / 5
4,6 / 5
8,7 / 10

Vi kan dermed kåre Faaborg Malerfirma til at være den bedste maler i Svendborgsområdet, da de har en samlet score på 9,8 ud af 10. Det skyldes blandt andet at de har fået en perfekt score på Google. 

Hvad koster en maler i Svendborg?

Prisen på en maler i Svendborg kan variere meget. Det vil ofte afhænge af hvad der skal males, altså skal der både males vægge og lofter, samt størrelsen på det der skal males (antal m2) og til sidst hvilke materialer der skal bruges til opgaven. 

Når man snakker om prisen på en maler i Svendborg er der ofte to forskellige måder man kan opgøre det på, timepris og kvm pris. 

Den normale timepris for en maler i Svendborg ligger i mellem 200-400 kroner i timen. 

Den normale kvm pris for en maler i Svendborg ligger i mellem 100-200 kroner pr. kvm. 

På den måde kan du nemt opgøre en cirka pris for dit malerprojekt. Hvis vi f.eks. siger at du skal have malet en lejlighed på 50 kvm. Så vil prisen være mellem 5.000-10.000 kroner. 

Hvad laver en maler i Svendborg?

En maler laver mange ting, og kan hjælpe dig med mange forskellige opgaver. Nedenunder er lavet en liste med en stor række af de opgaver, som en maler udfører til daglig:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af gulve
 • Maling af vinduer
 • Maling af trapper
 • Maling af dørkarme
 • Maling af døre
 • Maling af facader og træværk
 • Tapetsering
 • Opspartling af vægge
 • Slibning og rensning af overflader
 • Opsætning af stuk og rosetter
 • Opsætning af filt