Maler i Sønderborg

Her kan du finde malerfirmaer i Sønderborg og vejledende priser.

Du kan også helt uforpligtende få 3 tilbud på din maleropgave.

Hvordan finder du den bedste Maler i Sønderborg?

Vores mål er at gøre det nemt for dig at finde en god maler i Sønderborg, og af den grund har vi nedenunder beskrevet tre metoder til at finde den rette maler til din maleropgave. Hvilken af de tre metoder du bør bruge, omhandler mest af alt hvor lang tid du vil bruge på at finde det rigtige tilbud.

Metode 1 – Kontakt malerfirmaer selv

Den første metode siger sig selv. Det er nemt selv at kontakte malerfirmaerne i Sønderborg. Vi har endda hjulpet dig lidt ekstra, da vi lidt længere ned i artiklen, har indhentet kontaktoplysningerne på 6 af de bedste malere i Sønderborg. 

Det eneste du skal gøre er at kontakte firmaerne hver især og indhente tilbud på din maleropgave. 

Metode 2 – Benyt 3byggetilbud

Hvis du ikke har tid eller lyst til at kontakte en af masse firmaer, så kan du benytte 3ByggeTilbuds service. De vil helt uforpligtende indhente 3 tilbud til dig fra de lokale malerfirmaer.

Det eneste du skal gøre er at trykke på den orange knap nedenunder. Knappen vil føre dig til 3ByggeTilbuds hjemmeside, her skal du beskrive din maleropgave og indenfor få dage vil du blive kontaktet med de 3 tilbud fra malere i Sønderborg. 

Metode 3 – Benyt PinPloy

PinPloy er en platform, der samler både private handymens og større virksomheder.  Det smarte ved PinPloy er at mange virksomheder ser din opgave. 

Det eneste du skal gøre er at beskrive din maleropgave. Herefter vil de private handymens, samt virksomheder kunne give dig et tilbud på din opgave. Du kan herefter vælge i mellem alle de forskellige tilbud, du har fået. 

PinPloy er dermed ideelt, hvis du vil gerne vil have så mange tilbud som muligt. Dog vil kun anbefale at du ligger mindre opgaver op på PinPloy, da der er mange private handymens, som nødvendigvis ikke har den største erfaring. Til store projekter er det bedre at bruge 3byggetilbud. 

Malerfirmaer i Sønderborg

Nedenunder har vi samlet en liste af de 6 bedste malerfirmaer i Sønderborg. Vi har indhentet deres adresse og telefonnummer, så du nemt kan kontakte de forskellige malerfirmaer i Sønderborg og få tilbud på dit malerprojekt. 

Vagn’s Malerforretning

51 34 72 25

Nybølnorvej 4, 6310 Broager

Den Høje Maler

52 40 03 28

Vibevænget 8, 6400 Sønderborg

Malermester Morten Duus

40 37 89 51

Gyden 2, 6440 Augustenborg

Syddansk Malerfirma

24 99 59 95

Parkgade 67, 6400 Sønderborg

Den Store Maler

42 18 64 42

Klingade 6, 6400 Sønderborg

De Rullende Malere

31 38 76 62

Langbro 6, 6400 Sønderborg

Hvad koster en maler i Sønderborg?

Prisen på en maler i Sønderborg kan variere meget. Og der er flere faktorer, der er med til at afgøre prisen på dit malerprojekt.

 • Hvad der skal males? (facader, vægge, lofter osv…)
 • Størrelsen af maleropgaven (F.eks. antal kvm).
 • Hvor lang transport tid, som maleren har til arbejdet. (Derfor kan det også være vigtigt at vælge en lokal maler)
 • Hvilke materialer som skal bruges til maleropgaven.

Der er generelt to metoder, som du kan benytte til at få en inde om hvad prisen vil være på din maleropgave i Sønderborg.

1. Bestem prisen ud fra antal kvm. Generelt vil prisen pr. kvm der skal males ligge i mellem 100-200 kroner pr. kvm i Sønderborg. 

2. Bestem prisen ud fra timeprisen. Generelt vil timeprisen på en maler i Sønderborg ligge i mellem 200-400 kroner i timen. 

Hvad laver en maler i Sønderborg?

En maler er ikke bare en maler. I virkeligheden udfører malere ofte mange andre opgaver end bare at male vægge og lofter. Nedenunder har vi forsøgt at lave en så udtømmende liste, som muligt på alle de opgaver, som en maler kan udføre. 

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af facader og træværk
 • Maling af trapper
 • Maling af vinduer
 • Maling af dørkarme
 • Maling af døre
 • Maling af gulve
 • Opsætning af stuk og rosetter
 • Opsætning af filt
 • Opspartling af vægge
 • Tapetsering
 • Slibning og rensning af overflader