Maler i Middelefart

Her kan du finde malerfirmaer i Middelfart og vejledende priser.

Du kan også helt uforpligtende få 3 tilbud på din maleropgave.

Hvordan finder du den bedste Maler i Middelfart?

Det behøver ikke at være en svær eller træls opgave at finde den rette maler til det malerprojekt. Nedenunder har vi beskrevet tre forskellige måder, hvorpå du kan finde den bedste maler. Hvilken metode du bør bruge, handler om hvor stort projektet er, samt hvor meget tid du vil bruge på at finde den bedste maler. 

Metode 1 – Find en selv

Den første metode kender du i forvejen. Du kan nemt finde en maler i Middelfart selv. Vi har faktisk fundet 6 malerfirmaer i Middelfart og skrevet deres kontaktoplysninger lidt længere nede i den guide. Ofte kan det være gavnligt at bruge tid på at kontakte flere forskellige malerfirmaer, for at finde den bedst pris til din maleropgave. 

Men hvis du ikke har lyst til at bruge tid på at kontakte og indhente tilbud fra flere forskellige malerfirmaer, så kan du benytte en af de to andre metoder. 

Metode 2 – Benyt 3byggetilbud

Den anden metode omhandler at bruge 3byggetilbuds service. 3byggetilbud har en service, hvor at de helt uforpligtende og gratis, indhenter tilbud fra lokale malerfirmaer. 

Det eneste du skal gøre er at trykke på den orange knap nedenunder, herefter skal du beskrive din maleropgave og indenfor få dage, vil du blive kontaktet af 3byggetilbud med 3 tilbud på din maleropgave. 

Metode 3 – Benyt PinPloy

Den tredje og sidste metode omhandler at bruge PinPloy. PinPloy er en platform der samler forskellige håndværkere. Måden siden fungerer på er ved at du ligger dit projekt op, f.eks. at skulle male en hel lejlighed. Herefter kan både private handymens og reelle virksomheder, sende et tilbud til dig. 

Generelt anbefaler vi kun at bruge PinPloy til mindre opgaver. Det skyldes at der er mange privatpersoner på platformen, som ikke har den samme erfaring, som de ansatte i en større virksomhed. 

Malerfirmaer i Middelfart

Som nævnt ovenover, så har vi lavet en liste med 6 af de bedste malerfirmaer i Middelfart. Vi har indhentet deres adresse og telefonnummer, så du nemt kan kontakte dem og få et tilbud på din maleropgave.  

Malermester Thomas Eriksen

23 20 05 40

Karensvej 37, 5500 Middelfart

Mariannes’s Malerfirma

20 97 13 51

Brovejen 169, 5500 Middelfart

Malermester Frede Nørgård

64 41 26 29

Odensevej 173, 5500 Middelfart

Unika Malerfirma

60 19 59 77

Voldbyvej 5a, 5500 Middelfart

Malerfirmaet Vagn Poulsen

75 56 90 13

Vejlevej 131 C, 6000 Kolding

Malermester Prytz

50 55 10 89

Ny Møllevej 7, 5500 Middelfart

Hvad koster en maler i Middelfart?

Prisen på en maler i Middelfart kan variere meget. De vigtigste faktorer der afgører prisen er:

 • Omfanget af maleropgaven (F.eks. antal kvm).
 • Hvad der skal males? (Vægge, lofter, facader, trapper osv.)
 • Hvor meget transport tid har maleren til og fra arbejdet? (Dette er en af grundene til at det er bedst at benytte en lokal maler)
 • Hvilke materialer der skal bruges til maleropgaven.

Dog er der generelt to metoder, man kan bruge til at få en ide om prisen på en maler i Middelfart.

Den første metode siger at en maler i Middelfart koster mellem 100-200 kroner pr. kvm der skal males. Prisen vil ligge i det leje, hvis du kun skal have malet vægge og lofter. 

Den anden metode siger at en maler i Middelfart koster mellem 200-400 kroner i timen for deres arbejde. 

Hvilke opgaver kan en maler i Middelfart udføre?

En maler kan udføre mange forskellige typer af opgaver. Nedenunder har vi forsøgt at lave en udtømmende liste af alt, som en maler laver. Du skal dog være opmærksom på at hvis du kontakter en maler, kan der være nogle opgaver som lige præcis den maler ikke kan/vil udføre.

 • Maling af facader og træværk
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af døre
 • Maling af gulve
 • Maling af dørkarme
 • Maling af vinduer
 • Maling af trapper
 • Opsætning af Filt
 • Tapetsering
 • Opsætning af stuk og rosetter
 • Opspartling af vægge
 • Slibning og rensning af overflader